Gratis | ma-vr van 9-18h
0800 / 400 400 8
Onze verzekering partner:
Allianz
 

De Amazon Fire Tablet verzekering van Klikzeker.

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de Klikzeker Amazon tabletverzekering

 • Complete dekking van de Amazon tablet
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.2/5
Gemiddelde van 152 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Amazon Tablet verzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Verzekerd tegen schade door kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het amazon tablet tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen valschade

Je Amazon tablet raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker tabletverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw Amazon tablet gebruikt en het per ongeluk beschadigd? Of het werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in die gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen vloeistofschade

Je Amazon tablet komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker tabletverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het Amazon tablet als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je Amazon tablet beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen diefstal

Tablets hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw Amazon tablet verzekerd tegen het risico van diefstal, inbraak, roof en plundering.

De kenmerken van de Klikzeker Amazon tablet verzekering – en waarom je het nodig hebt


 • Waarom moet je jouw Amazon tablet verzekeren?

  Tablets zoals de Amazon tablet worden steeds belangrijker en nemen de plaats in van de laptop. Vooral omdat ze mobieler zijn dan een desktop pc en een geringer gewicht hebben dan laptops. Maar dit mobiliteit kan ook tot risico’s leiden. Als je het Amazon tablet overal mee naartoe neemt komt het ook vaak in situaties terecht waarbij het beschadigd kan raken. De Amazon tablet verzekering van Klikzeker is daarom de ideale bescherming, omdat het jouw tablet onder andere verzekerd tegen displayschade, kortsluiting door te hoge spanning en vloeistofschade. Door hun grote populariteit zijn tablets helaas ook een geliefde buit voor dieven. Daarom raden wij je aan om jouw iPad met de aanvullende diefstaldekking te verzekeren.


 • Wat dekt een Amazon tablet verzekering van Klikzeker?

  Een Amazon tablet verzekering dekt schade door kortsluiting, derden, vloeistoffen, bedieningsfouten, brand of diefstal. Als je de verzekering voor 2 jaar afsluit wordt het alleen goedkoper. Daarvoor krijg je een complete en wereldwijde dekking en een snelle reparatie in geval van schade. Je schade meldt je online via ons formulier en je krijgt direct een verzendlabel voor één van onze reparatiecentra toegestuurd. Daarmee stuur jij jouw Amazon tablet snel en makkelijk naar onze partner waarna je het na reparatie weer op het door jouw gekozen adres terugkrijgt.


 • Voordelen van een Klikzeker-verzekering?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk en transparant mogelijk te houden. Ben jij op zoek naar een Amazon tablet verzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een Klikzeker-verzekering heb je geen rompslomp met papieren, een vaste looptijd en een betrouwbare klantenservice. Bij Klikzeker kies je zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je Amazon tablet is veilig!

 • Dit kan ook interessant zijn voor jou

  Allianz

  Jouw voordelen van een Klikzeker Amazon tablet verzekering

  Snel geholpen

  Schade of verlies van jouw Amazon tablet kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor reparatie, vervanging of vergoeding.

  Complete dekking

  Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

  Heldere voorwaarden

  Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Amazon tablet verzekerd is.

  Eenvoudig afsluiten

  Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw Amazon tablet verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. serienummer van jouw tablet nodig.

  Je Amazon Tablet eenvoudig online verzekeren met Klikzeker!

  Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. Klikzeker maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

  1. Verzekering uitzoeken

  Kies jouw Amazon model, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele diefstal dekking.

  2. Gegevens invullen

  Voer het serie- of factuurnummer van jouw tablet in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

  3. Verzenden en klaar

  Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens.
  Kies je betaalwijze
  Klik “aankoop afsluiten”.
  Jouw tablet is direct verzekerd!

  Veelgestelde vragen over onze amazon tablet verzekering

  "Hoe kan ik mijn nieuwe Amazon tablet verzekeren?"

  Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie – te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw tablet 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

  "Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn Klikzeker Amazon tabletverzekering?"

  De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

  “Mijn Amazon tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

  Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Amazon tablet gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Amazon tablet zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
  In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie te verzorgen, vergoeden wij je in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw apparaat. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

  Mocht je nog vragen hebben?

  Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

  Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  Marko Zechlin,
  Head of Insurance Service

  Betaalmethodes:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
  • Sofortbanking
  • iDeal
  Veilig kopen: