Colofon


klikzeker.nl is een website van


simplesurance GmbH
Am Karlsbad 16
D-10785 Berlin

Duitsland


Telefoon: 0800 400 400 8 (gratis, maandag – vrijdag van 09.00 – 18.00 uur)


Email: support@klikzeker.nl


Management:
Robin von Hein, Joachim von Bonin, Manuel Kester, Dominik Bark


Rechterlijke instantie:
Amtsgericht Berlijn-Charlottenburg HRB 142163 B


BTW-nummer:
30/535/50151


BTW ID:
DE283131437


simplesurance GmbH is in het register van tussenpersonen ingeschreven als verzekeringstussenpersoon met vergunning volgens § 34 lid 1d GewO onder het registernummer: D-KE16-N09NS-41. De inschrijving in het register van tussenpersonen kan op de volgende locatie worden gecontroleerd:
Bevoegde toezichthoudende autoriteit voor de activiteiten van simplesurance GmbH als verzekeringstussenpersoon is de Deutsche Industrie- und Handelskammer (DIHK) e.V., Breite Straße 29, 10178 Berlijn, Telefoon: 0180 600 58 50 (20 cent/min. vanuit Duitsland, mobiel max. 60 cent/min.) of online via: www.vermittlerregister.info. De vergunning werd verstrekt door de Industrie- und Handelskammer te Berlijn, Fasanenstraße 85, 10623 Berlijn.


Platform van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen: (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Beroepsregels:

  •  § 34d Gewerbeordnung (GewO)
  •  §§ 59 – 68 Versicherungsvertragsgesetz (VVG)
  • Versicherungsvermittlerverordnung (VersVermV)


De beroepsregels kunnen worden ingezien op de website van het Bundesministerium der Justiz und der juris GmbH: www.gesetze-im-internet.de.


Copyright

De door de opsteller van deze webpagina’s samengestelde inhoud en onderwerpen zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking en distributie, in welke vorm dan ook, die valt buiten de grenzen van het auteursrecht, vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privégebruik, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze pagina’s niet is gemaakt door de exploitant van de website, gelden de auteursrechten van derden. Bijdragen van derden worden nadrukkelijk als zodanig gekenmerkt. Mocht je desondanks een schending van het auteursrecht aantreffen, dan vragen wij  dit aan ons te melden. Na kennisneming van dergelijke overtredingen, zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.


Betaalmethodes:

Veilig kopen: