Zonder zorgen met diefstalverzekering voor jouw fiets

100.000 fietsen worden jaarlijks in Nederland gestolen. Verzeker je fiets tegen diefstal met de Klikzeker fiets diefstalverzekering.

Fietsverzekering afsluiten

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.4/5
Gemiddelde van 162 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de fiets diefstal verzekering van Klikzeker

Jouw fiets is vaak je dagelijkse begeleider, of je nu onderweg naar je werk of ´s avonds naar de kroeg bent de fiets is het vervoersmiddel bij uitstek. Dit betekent natuurlijk ook dat de risico´s met betrekking tot schade en diefstal enorm zijn. Fietsendieven zijn dan ook overal onderwerg, niet alleen in de grote steden maar ook in de kleinere dorpen kent iedereen wel iemand waarvan de fiets gestolen is. Zelfs duurdere sloten zijn voor de ervaren dieven een peuleschil om open te breken. Dan hebben we het nog niet eens over vandalisme, licht erafgetrapt of een slag in je wiel omdat iemand gefiets heeft omgetrapt, we kennen het allemaal. Zorg ervoor dat je niet alleen voor deze kosten opdraaid met de fietsverzekering van Klikzeker inclusief diestaldekking en zonder eigen risico!

De Klikzeker fietsverzekering biedt echter nog veel meer dan alleen diefstaldekking. Zo ben je verzekerd tegen val- en ongevalschade, bedieningsfouten, vandalisme en ook onderdelen diefstal. Bij de inboedelverzekering is je fiets alleen verzekerd als deze zich thuis in de garage of kelder bevindt. Vaak ben je echter onderweg en dan heb je natuurlijk niets aan je inboedelverzekering, in deze gevallen ben je met de Klikzeker fietsverzekering wel gedekt en dit alles zonder eigen risico. Voor je het weet kun je een nieuwe fiets aanschaffen en ben je weer mobiel.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw fiets tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van Klikzeker.

Fietsverzekering afsluiten

Jouw voordelen bij een Klikzeker fiets diefstalverzekering

Diefstaldekking zit standaard in de Klikzeker fietsverzekering . De Klikzeker fietsverzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een Klikzeker fietsverzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Inboedelverzekering Klikzeker
Fietsverzekering
 
Roof en inbraak
 
 
Diefstal en onderdelen diefstal
 
 
Vandalisme
Val- en ongevalschade
Bedieningsfouten
Slijtage
Dekking in heel Europa

Jouw Klikzeker fiets diefstalverzekering - diefstaldekking en nog veel meer.

Met Klikzeker ben je zonder zorgen op weg, of je nu onderweg naar het werk of op reis bent. Zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen, in geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

Verzekerd tegen (Onderdelen) diefstal

Inboedelverzekeringen dekken de schade meestal alleen als de fiets zich in je eigen huis of kelder bevond en deze door diefstal (met braaksporen) ontvreemd werd. Met de fietsverzekering van Klikzeker blijf je bij diefstal ook buiten je eigen huis, niet zelf op de kosten zitten. Overigens ook als bijvoorbeeld een wiel of een zadel ontvreemd wordt. De kosten voor nieuwe onderdelen worden je zonder eigen risico uitgekeerd.

Verzekerd tegen roof en inbraak

Ook wanneer de fiets door inbraak of door middel van roof ontvreemd wordt, worden de kosten door de Klikzeker fietsverzekering gedekt. Er is géén eigen risico in deze gevallen.

Verzekerd tegen vandalisme

Wordt je fiets (ten dele) vernield door vandalisme, dan worden ook deze kosten door de Klikzeker fietsverzekering gedekt zonder eigen risico.

Verzekerd tegen val- en ongevalschade

Ben je gevallen met je fiets of heb je een ongeval gehad? Ook tegen deze schade ben je verzekerd met de Klikzeker fietsverzekering. We kennen het allemaal, opeens is het winter er ligt plotseling ijzel op straat en daar ga je. Gelukkig heb je de juiste keuze gemaakt en een verzekering afgesloten bij Klikzeker dus blijf je niet zelf op de reparatiekosten zitten.

Verzekerd tegen slijtage

Zelfs tegen slijtage ben je verzekerd met de Klikzeker fietsverzekering. Uitgesloten zijn echter remmen en banden aangezien die meer dan alle andere onderdelen aan slijtage onderhevig zijn.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw fiets als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker er met haar fietsverzekering voor dat je niet alleen op de kosten blijft zitten.

Dekking in heel Europa

Waar je ook op weg bent met je fiets, je bent altijd verzekerd. Of je nu toert door het Friese platteland of de Alpen, jouw fiets is overal verzekerd dankzij de dekking in heel Europa bij de Klikzeker fietsverzekering.

Geen eigen risico

Met de Klikzeker fietsverzekering ben je optimaal verzekerd in geval van schade. Eigen risico is er niet bij de fietsverzekering, zodat je snel en zonder veel kosten weer kunt fietsen.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw fiets tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van Klikzeker.

Fietsverzekering afsluiten

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz
Betaalmethodes:

Veilig kopen: