Onze verzekering partner:
 

Jouw verzekering voor elektrisch gereedschap

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger
Voordeliger

Dit biedt de verzekering voor elektrisch gereedschap van Klikzeker

 • Compleet verzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Gratis klantenservice
 • Diefstaldekking (optioneel)
Eenmalig
€ 19,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.3/5
Gemiddelde van 159 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de Klikzeker gereedschapverzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het gereedschap (tijdelijk voor het opladen) verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker dekt ook deze schade.

Valschade

Je gereedschap raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker gereedschapverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het gereedschap gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt..

Schade door derden

Jouw gereedschap raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij Klikzeker volledige dekking!

Vloeistofschade

Je gereedschap komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker gereedschapverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw gereedschap als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je gereedschap beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Inbraak

Ook duur gereedschap is zeer geliefd bij dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw gereedschap verzekerd tegen het risico van inbraak.

Dat biedt de verzekering voor gereedschap van Klikzeker


Boormachines, schuurmachines en elektrische zagen - Huiseigenaren en hobbyisten hebben vaak meerdere van deze gereedschappen in hun assortiment. Kwaliteit laat zich natuurlijk ook bij gereedschap ondertussen betalen! Des te vervelender is het natuurlijk als door een ongeluk het gereedschap onbruikbaar wordt, vaak is het duur om een nieuw apparaat aan te schaffen of te laten repareren. Dankzij de verzekering voor gereedschap van Klikzeker blijf je niet alleen met de kosten zitten, met onze omvangrijke dekking krijg je een riante tegemoedkoming in de kosten bij total loss of kostenovername bij reparatie. Optioneel kun je ook nog een dekking tegen inbraak afsluiten zodat je 100% verzekerd bent.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz

Jouw voordelen bij een Klikzeker verzekering voor gereedschap.

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw gereedschap kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw apparaat verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw gereedschap verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. de het serienummer van jouw gereedschap nodig.

Zo eenvoudig gaat het met Klikzeker!

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. Klikzeker maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw gereedschap, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele inbraakdekking

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw gereedschap in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens., Kies je betaalwijze , Klik “aankoop afsluiten”., Jouw gereedschap is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn gereedschap verzekeren?"


Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tuingereedschap en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook optioneel te kiezen voor inbraakdekking, om jouw gereedschap 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.


"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn Klikzeker verzekering voor gereedschap?"


De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.


“Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn apparaat nog verzekeren?”


Je kunt apparaten tot maximaal 6 maanden na aankoop nog bij Klikzeker verzekeren, dit geldt ook voor gereedschap.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: