Onze verzekering partner:
 

De passende verzekering voor je huishoudelijke apparaten

Minder zorgen om en meer plezier van je apparaten!

Verzeker je keukenapparaten en verleng de fabrieksgarantie met de garantieverlenging van Klikzeker. Bespaar je onnodige kosten en wees er gerust op dat je zo goed mogelijk verzekerd bent.

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.3/5
Gemiddelde van 138 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

De passende garantieverlenging van Klikzeker voor je huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten zijn duur, maar onontbeerlijk. Of het nu om een koelkast gaat, een wasmachine of vaatwasser, we willen ze niet meer missen. Alleen al de gedachte aan een defect huishoudelijk apparaat is genoeg om het zweet op ons voorhoofd te toveren, want een nieuw apparaat kunnen de meesten van ons zomaar niet even tussendoor betalen. De meeste mensen denken lang na en wegen alle voordelen van de verschillende merken huishoudelijke apparaten goed tegen elkaar af. En bovendien weet iedereen dat nieuwe apparaten eigenlijk altijd vlak na een garantieperiode van 24 maanden kapot gaan.

Onze oplossing voor dit probleem: een garantieverlenging van Klikzeker tot 36 maanden nafloop van de fabrieksgarantie. Als je wasmachine dan vlak na afloop van de fabrieksgarantie kapot, is de verlenging van Klikzeker van toepassing. De reparatie wordt betaald of het apparaat wordt indien nodig vervangen. Je hoeft je dus in het vervolg geen zorgen meer om je huishoudelijke apparaten te maken, want met Klikzeker zijn ze tot ze 60 maanden oud zijn zo goed mogelijk verzekerd.

Garantieverlenging van Klikzeker

Voordelen

Jouw voordelen bij de garantieverlenging van Klikzeker

Met een paar klikken sluit je de Klikzeker garantieverlenging voor keukenapparaten af. In de volgende tabel krijg je snel een overzicht waarom de Klikzeker garantieverlenging voor jou de moeite waard is.

Looptijd Standaard fabrieksgarantie Klikzeker
Garantieverlenging*
 
tot 24 maanden
tot 36 maanden
tot 48 maanden
tot 60 maanden

*geldt vanaf de 24ste maand

Meer garantieverlengingen van Klikzeker

Betaalmethodes:

Veilig kopen: