Gratis | ma-vr van 9-18h
0800 / 400 400 8
Onze verzekering partners:
logo partner allianz
 

De Apple iPhone verzekering van Klikzeker.

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de Klikzeker iPhone verzekering

 • Complete dekking van de iPhone
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Te verzekeren tot 6 maanden na koop.
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.2/5
Gemiddelde van 161 beoordelingen

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Apple iPhone verzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Verzekering tegen vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Verzekerd tegen kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de Apple iPhone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen valschade

Je iPhone kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker iPhone verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw iPhone gebruikt en het per ongeluk beschadigd? Of jouw iPhone werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in die gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen vloeistofschade

Je iPhone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met Klikzeker iPhone verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw iPhone als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je iPhone beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen diefstal

iPhones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak roof of plundering. Bij de meeste andere verzekeraars ben je alleen verzekerd tegen diefstal indien er aantoonbaar geweld werd gebruikt. Bij Klikzeker is dit niet het geval met de Klikzeker iPhone verzekering tegen diefstal.

 • Waarom moet ik iPhone verzekeren?

  Een iPhone is niet alleen een telefoon, maar ook een dagelijks gebruiksmiddel. Daardoor zijn de risico’s op een beschadiging of zelfs verlies natuurlijk groot. Daarom raden we altijd aan om een dure smartphone altijd te verzekeren. Klikzeker biedt met de iPhone verzekering het ideale product, omdat deze verzekering jouw iPhone tegen alle typisch voorkomende schadegevallen beschermt. Een gebroken display is hier een goed voorbeeld van. Ook schade veroorzaakt door kortsluiting, waterschade, bedieningsfouten of brand is meeverzekerd. Omdat iPhone’s méér dan geliefd zijn, is het verder aan te raden om een aanvullende diefstaldekking voor jouw telefoon af te sluiten. Maar de keuze voor wel of geen diefstaldekking is natuurlijk geheel aan jou.


 • Dekking van de iPhone verzekering

  De iPhone verzekering van Klikzeker biedt dekking tegen vloeistofschade, valschade, kortsluiting of bedieningsfouten. Zoals gezegd is diefstaldekking een extra optie. De iPhone verzekering van Klikzeker biedt bovendien een snelle reparatie in geval van schade én wereldwijde dekking. Dus ben je op zoek naar een bescherming welke jouw Apple smartphone ook in het buitenland dekt? Met de Klikzeker iPhoneverzekering is jouw telefoon wereldwijd verzekerd. En ja, dat betekent ook dat jouw Apple telefoon tijdens je vakantie gedekt is.


 • Waarom voor Klikzeker kiezen?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen wij het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een telefoonverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een Klikzeker-verzekering heb je geen papieren rompslomp, een deskundige klantenservice en een vaste looptijd. Bij Klikzeker kies je namelijk zelf je looptijd (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Daarna krijg je direct een bevestiging met je verzekeringsdocumenten toegestuurd. Vanaf dit moment loopt je iPhone geen onnodig risico meer!

 • Dit kan ook interessant zijn voor u

  logo partner allianz logo partner condor

  De voordelen van een Klikzeker iPhone verzekeringen

  Snel geholpen

  Schade aan je iPhone of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

  Complete dekking

  Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

  Heldere voorwaarden

  Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw iPhone verzekerd is.

  Eenvoudig afsluiten

  Heb je een iPhone dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je e-mailadres en een productomschrijving. De rest wijst zich vanzelf.

  Klikzeker - je iPhone eenvoudig online verzekeren!

  Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij Klikzeker! Verzeker je toestel bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw product dan vandaag nog bij Klikzeker.

  1. Verzekering uitzoeken

  Geef jouw iPhone model plus nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

  2. Gegevens invullen

  Geef vervolgens je emailadres in gevolgd door het serie-/IMEI of factuurnummer van jouw product - je ontvangt je polis direct per e-mail.

  3. Verzenden en klaar

  Controleer je gegevens, kies voor betalen en je iPhone is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

  Veelgestelde vragen over onze telefoonverzekeringen

  "Hoe kan ik mijn nieuwe Apple iPhone verzekeren?"

  Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw iPhone en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw Apple iPhone 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

  "Wat is de looptijd van mijn Klikzeker iPhone verzekering?"

  De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook wordt jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat deze afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

  “Mijn iPhone is beschadigd. Wat moet ik doen?”

  Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte telefoon gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je iPhone zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
  In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende iPhone. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

  Mocht je nog vragen hebben?

  Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

  Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  Marko Spalteholz,
  Manager Klikzeker klantendienst

  Betaalmethodes:

  Veilig kopen: