Gratis | ma-vr van 9-18h
0800 / 400 400 8
Onze verzekering partners:
Allianz
 

De laptop verzekering van Klikzeker.

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de Klikzeker
laptop verzekering

 • Complete dekking van de laptop
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstalverzekering (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.2/5
Gemiddelde van 152 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Klikzeker laptopverzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Verzekering tegen vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Verzekerd tegen schade door kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de laptop tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen schade door vallen

Je laptop raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker laptopverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw laptop gebruikt en het per ongeluk beschadigd? Of het werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in die gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen waterschade

Je laptop komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker elektronicaverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan de laptop als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je laptop beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen diefstal

Laptops hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw apparatuur verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Alles wat je wilt weten over de verzekeringen van Klikzeker:


 • Waarom is het verstandig om je laptop te verzekeren?

  Laptops zijn tegenwoordig wat computers ‘vroeger’ waren. In plaats van een scherm met een toetsenbord en een muis (waarmee direct je hele bureau volstaat) gebruiken we nu onze laptop. Je wilt op locatie werken? Geen probleem. Neem je laptop mee in de trein, naar buiten, waar dan ook. Maar sta je dan ook stil bij de risico’s? Je moet er toch niet aan denken dat je dierbare apparaat op de grond valt, er koffie overheen valt of iemand er tegenaan stoot? Of dat je je laptop even op de bank parkeert en deze omkiept door je iets te enthousiast springende hond? Dat dachten wij ook. En de oplossing ligt binnen handbereik: verzekeren die laptop! Mocht je nu student zijn, is het helemaal van belang. In het onderwijs van tegenwoordig heb jij je laptop tenslotte elke dag nodig. Het is je vast meer dan eens overkomen dat je ’s ochtends onderweg naar de uni nog even snel de puntjes op de i moet zetten voor die ene belangrijke presentatie. Aangezien je in de trein niet alle ruimte hebt, ligt valschade of waterschade op de loer. En wat dacht je van diefstal in een drukke trein? Je laptop verzekeren is zo gepiept via www.klikzeker.nl en het bespaart je een hoop zorgen over je spullen.


 • Dekking van een laptopverzekering

  Met de laptop verzekering van Klikzeker is jouw laptop tegen allerlei soorten schade verzekerd. Wij bieden dekking tegen valschade, vloeistofschade, schade door bedieningsfouten, brand of kortsluiting. Deze vallen allemaal onder de Klikzeker laptopverzekering. Of je jouw laptop ook tegen diefstal wilt verzekeren, beslis je zelf. In geval van schade wordt de schade aan je laptop verholpen in ons reparatiecentrum en in geval van een (toegewezen) diefstalclaim krijg je een vergoeding uitgekeerd.


 • Voordelen van een Klikzeker-verzekeringen

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld. Klikzeker probeert het proces zo makkelijk mogelijk te houden en biedt eenvoudig en transparant diverse verzekeringen aan. Vul je e-mailadres en serienummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging per e-mail met daarin je verzekeringsdocumenten en je laptop is good to go! Met onze onlineverzekering heb je geen papieren rompslomp, betaal je een eenmalige, lage premie met een vaste looptijd van 1 of 2 jaar (je kunt zelf kiezen). Daarbij is onze klantenservice uiteraard altijd bereid om vragen te beantwoorden.

 • Dit kan ook interessant zijn voor u

  Allianz Condor

  Jouw voordelen van een Klikzeker verzekeringen

  Snel geholpen

  Schade aan je laptop of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

  Complete dekking

  Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

  Heldere voorwaarden

  Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw laptop verzekerd is.

  Eenvoudig afsluiten

  Heb je een laptop die je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je e-mailadres en een productomschrijving. De rest wijst zich vanzelf.

  Klikzeker - je laptop eenvoudig online verzekeren!

  Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij Klikzeker! Verzeker je laptop bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw laptop dan vandaag nog bij Klikzeker.

  1. Verzekering uitzoeken

  Kies het merk van jouw laptop, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele diefstal dekking.

  2. Gegevens invullen

  Voer het serienummer of factuurnummer van jouw laptop in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

  3. Verzenden en klaar

  Controleer je gegevens, kies voor betalen en je product is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

  Veelgestelde vragen over onze laptop verzekering

  "Hoe kan ik mijn nieuwe laptop verzekeren?"

  Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw laptop en de door jou gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook - als optie - te kiezen voor een anti-diefstalbeveiliging, om jouw laptop 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar jouw e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

  "Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn Klikzeker laptop verzekering?"

  De laptop verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

  “Mijn laptop is beschadigd. Wat moet ik doen?”

  Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte laptop gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je laptop zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
  In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw laptop. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

  Mocht je nog vragen hebben?

  Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

  Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  Marko Spalteholz,
  Manager Klikzeker klantendienst

  Betaalmethodes:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
  • Sofortbanking
  • iDeal
  Veilig kopen: