Gratis | ma-vr van 9-18h
0800 / 400 400 8
Onze verzekering partner:
Allianz
 

De Samsung Galaxy tabletverzekering van Klikzeker.

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de Klikzeker Galaxy tabletverzekering:

 • Complete dekking van de tablet
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.2/5
Gemiddelde van 152 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Verzekerd tegen schade door kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het Samsung Galaxy tablet tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen schade door vallen

Je Galaxy tablet raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker Galaxy tabletverzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw Samsung Galaxy tablet gebruikt en het per ongeluk beschadigd? Of het werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in die gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen vloeistofschade

Je Galaxy tablet komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker Galaxy tabletverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het Galaxy tablet als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je Samsung Galaxy tablet beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen diefstal

Galaxy tablets hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw tablet verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

De kenmerken van de Klikzeker Samsung Galaxy Tablet Verzekering – en waarom je het nodig hebt


 • Waarom moet je jouw Samsung Galaxy tablet verzekeren?

  Steeds meer mensen gebruiken tegenwoordig een tablet. En die zijn zo prijzig dat verzekeren een verstandige keuze is. Ook als je heel zuinig bent, kan het gebeuren dat je jouw Galaxy tablet laat vallen, dat het per ongeluk tegen iets stoot of een kopje koffie uit je hand op de nieuwe Samsung Glaxy tablet laat vallen. Dat zijn vaak voorkomende situaties die op werk of thuis gebeuren. Daar moet je natuurlijk niet aan denken! Verzeker jij je Samsung Glaxy tablet bij Klikzeker, dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Overigens is de keuze voor wel of geen diefstaldekking geheel aan jou.


 • Wat dekt een Samsung Galaxy tablet verzekering van Klikzeker?

  Samsung Galaxy tablets staan bekend om hun allernieuwste, hoogwaardige techniek en het futuristische design. Prachtige apparaten, maar als ze kapot gaan kunnen de reparatiekosten enorm hoog zijn. De Klikzeker Galaxy tablet verzekering past optimaal bij jouw Samsung tablet. Hij beschermt o.a. tegen schade door kortsluiting, bedieningsfouten of vallen. Ook waterschade en beschadigingen van het display zijn afgedekt. Omdat tablets zoals die uit de Galaxy-serie een geliefd doel van dieven zijn, raden wij je aan om jouw Samsung Galaxy tablet met de aanvullende Klikzeker tabletverzekering te verzekeren tegen diefstal.


 • Voordelen van een Klikzeker-verzekering?

  Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk mogelijk te houden en daarbij transparant te zijn. Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy tablet verzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een Klikzeker-verzekering heb je geen papieren rompslomp, een vaste looptijd en een betrouwbare klantenservice. Bij Klikzeker kies je zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je Samsung Galaxy tablet is veilig!

 • Dit kan ook interessant zijn voor jou

  Allianz

  De voordelen van een Klikzeker Samsung Galaxy Tablet verzekering

  Snel geholpen

  Schade aan je Samsung Galaxy Tab of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

  Complete dekking

  Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

  Heldere voorwaarden

  Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Galaxy tab verzekerd is.

  Eenvoudig afsluiten

  Heb je een Samsung Galaxy tablet dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

  Klikzeker - eenvoudig online verzekeren!

  Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij Klikzeker! Verzeker je Samsung Galaxy Tablet bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw tablet dan vandaag nog bij Klikzeker.

  1. Verzekering uitzoeken

  Kies jouw Galaxy Tablet model en geef de nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

  2. Gegevens invullen

  Voer het serie- of factuurnummer van jouw tablet in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

  3. Verzenden en klaar

  Controleer je gegevens, kies voor betalen en je Galaxy Tab is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

  Veelgestelde vragen

  "Hoe kan ik mijn nieuwe Samsung Galaxy tablet verzekeren?"

  Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw Samsung Galaxy Tablet en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw tablet 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

  "Wat is de looptijd van mijn Klikzeker Galaxy tab verzekering?"

  De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. U hoeft niet op te zeggen. Ook wordt je contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering – voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

  “Mijn Galaxy tablet is beschadigd. Wat moet ik doen?”

  Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Samsung Galaxy Tablet gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Galaxy Tab zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
  In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende tablet. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

  Mocht je nog vragen hebben?

  Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

  Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  Marko Zechlin,
  Head of Insurance Service

  Betaalmethodes:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
  • Sofortbanking
  • iDeal
  Veilig kopen: