Onze verzekering partner:
 

Jouw Samsung Galaxy verzekering

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger

De kenmerken van de Klikzeker Samsung Galaxy verzekering

 • Complete dekking van de Galaxy smartphone
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.3/5
Gemiddelde van 159 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de Samsung Galaxy verzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de Samsung Galaxy Smartphone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Valschade

Je Samsung Galaxy smartphone kan beschadigd raken als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker Samsung Galaxy verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Schade door derden

Jouw Samsung Galaxy raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij Klikzeker volledige dekking!

Vloeistofschade

Je Galaxy smartphone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker Samsung Galaxy smartphoneverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan het Galaxy Smartphone als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je Samsung Galaxy beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Diefstal

Samsung Galaxy's hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van diefstal, ook bij inbraak roof of plundering. Bij de meeste andere verzekeraars ben je alleen verzekerd tegen diefstal indien er aantoonbaar geweld werd gebruikt. Bij Klikzeker is dit niet het geval met de Klikzeker telefoon verzekering ben je rondom tegen diefstal verzekerd.

De kenmerken van de Klikzeker Samsung Galaxy verzekering - en waarom het aan te raden is
Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz

De voordelen van een Klikzeker Samsung Galaxy verzekering

Snel geholpen

Schade aan je Samsung Galaxy of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw Samsung Galaxy verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een Samsung Galaxy dat je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

Klikzeker - je Samsung Galaxy eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij Klikzeker! Verzeker je toestel bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw product dan vandaag nog bij Klikzeker.

1. Verzekering uitzoeken

Geef jouw Samsung model plus nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Geef vervolgens je emailadres in gevolgd door het serie-/IMEI of factuurnummer van jouw product en je persoonlijke gegevens - je ontvangt je polis direct per email.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je Samsung Galaxy is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen over onze Samsung Galaxy verzekering

"Hoe kan ik mijn nieuwe Samsung Galaxy verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw Samsung Galaxy en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw telefoon 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van mijn Klikzeker Samsung Galaxy verzekering?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn Samsung Galaxy smartphone is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte Samsung Galaxy telefoon gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je Galaxy smartphone zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een nieuw Samsung Galaxy smartphone. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer

0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: