Zonder zorgen met diefstal dekking voor jouw telefoon

Iedere 10 minuten wordt in Nederland een telefoon gestolen. Verzeker jezelf tegen de hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe telefoon met de Klikzeker telefoon verzekering.

Nu naar de telefoonverzekering

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.4/5
Gemiddelde van 162 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit biedt de telefoon diefstal verzekering van Klikzeker

Smartphones worden steeds meer geliefd bij de consument. In Europa werden in 2013 meer dan 40 miljoen telefoons verkocht. Wereldwijd waren het er in 2014 zelfs 1,3 miljard. Parallel met de toenemende verkoopgetallen stijgen ook de prijzen van de topmodellen van de grote fabrikanten ondertussen is de magische grens van 1000 Euro al overschreden. Smartphones zijn vandaag de dag telefoon, camera, mobiel bureau en toegang tot social media. Het is dan ook vanzelfsprekend dat telefoons tegenwoordig roversgoed zijn. Jaar op jaar worden meer smartphones gestolen door het stijgende risico is het dan ook zinvol om een verzekering af te sluiten met diefstaldekking.

Met de diefstaldekking van Klikzeker is jouw telefoon optimaal gedekt, je krijgt snelle hulp en kan er snel weer op los telefoneren. De Klikzeker telefoonverzekering met diefstaldekking biedt tegelijkertijd dekking tegen vele andere risico´s zoals bijvoorbeeld kortsluiting, valschade en waterschade. De omvangrijke Klikzeker verzekering met diefstal dekking laat je niet in de regen staan. Beginnend met de eenvoudige online afsluiting tot de transparante algemene voorwaarden en de vaste looptijd is Klikzeker een betrouwbare partner voor jou en je telefoon.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw telefoon tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van Klikzeker.

Nu naar de telefoonverzekering

Jouw voordelen bij een Klikzeker telefoon diefstalverzekering

Met slechts een klik voeg je diefstaldekking toe aan je Klikzeker telefoonverzekering. De Klikzeker telefoonverzekering biedt dekking tegen schades en ongevallen waarbij de fabrieksgarantie niet van toepassing is. Onderstaand kun je zien waarom het zich loont om een Klikzeker telefoonverzekering inclusief diefstaldekking af te sluiten.

Verzekerd je tegen de volgende schadegevallen Standaard fabrieksgarantie Klikzeker
Telefoonverzekering
 
Diefstaldekking
 
 
Display- val- en breukschade
Waterschade
Bedieningsfouten
Beschadiging door derden
Kortsluiting, overspanning
Brandschade
Wereldwijde dekking

Jouw Klikzeker telefoon diefstalverzekering - diefstaldekking en nog veel meer.

Met Klikzeker ben je zonder zorgen op weg of het nu onderweg naar het werk is of op reis, zodat je kunt genieten van het moment zonder je zorgen te maken over je kostbare bezittingen. In geval van diefstal krijg je van ons snel geld voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, camera, tablet of fiets.

Verzekerd tegen diefstal

Smartphones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende dekking hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van telefoon diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw telefoon gebruikt en deze per ongeluk beschadigd? Of je telefoon werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je telefoon beschadigd of wordt vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen waterschade

Je telefoon komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in een plas valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker telefoon verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door vallen

Je telefoon kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker telefoon verzekering is van toepassing als bijvoorbeeld het scherm gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Verzekerd tegen kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de smartphone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw smartphone als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Wereldwijde dekking

Of het nu thuis is of tijdens je vakantie op een caribisch eiland, jouw telefoon is overal verzekerd.

Niet langer wachten.

Nu meteen jouw telefoon tegen diefstal verzekeren en genieten van alle voordelen van Klikzeker.

Nu naar de telefoonverzekering

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Verzekering voor
iPhone X

vanaf € 104,95

Nu iPhone X verzekeren

Verzekering voor
Samsung Galaxy S9

vanaf € 94,95

Nu Samsung Galaxy S9 verzekeren

Betaalmethodes:

Veilig kopen: