Gratis | ma-vr van 9-18h
0800 / 400 400 8
Onze verzekering partner:
Allianz
 

De Telefoonverzekering voor smartphones van Klikzeker

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Verzekerd
Voordeliger

Dit houdt de Klikzeker telefoonverzekering in:

 • Complete dekking van je smartphone
 • Snelle reparatie in geval van schade
 • Gratis klantenservice
 • Wereldwijde dekking
 • Diefstaldekking (Optioneel)
Eenmalig
€ 34,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.2/5
Gemiddelde van 151 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt allemaal gedekt door de telefoonverzekering:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Verzekerd tegen schade door kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de smartphone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker repareert ook deze schade.

Verzekerd tegen valschade

Iedereen kent wel iemand met de "Spider App", als je smartphone valt is het scherm meestal als eerste aan de beurt. Als je geluk hebt werkt op zijn minst de touchscreen nog, maar desondanks is het echt lastig lezen met een gebroken display. Ook voor deze gevallen zorgt Klikzeker voor een financieel vangnet en blijf je niet alleen met de reparatiekosten zitten.

Verzekerd tegen schade door derden

Een vriend heeft jouw smartphone gebruikt en per ongeluk schade toegebracht? Of werd door een onbekend persoon moedwillig beschadigd? Ook in zulke gevallen ben je dankzij Klikzeker volledig verzekerd.

Verzekerd tegen waterschade

Je smartphone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker Telefoon bescherming ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Verzekerd tegen schade door bedieningsfouten

Of het nu komt door onhandigheid, onwetendheid of een misverstand, als er schade ontstaat aan je smartphone als gevolg van een bedieningsfout zorgt klikzeker voor een oplossing.

Verzekerd tegen brandschade

Raakt je smartphone beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Verzekerd tegen diefstal

Smartphones hebben altijd al aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende bescherming hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van telefoon diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Waarom zou je jouw telefoon moeten verzekeren?

Je hebt jouw smartphone altijd bij je. Daardoor wordt je toestel aan veel risico’s blootgesteld. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje en een kopje koffie valt sneller om dan je denkt. Dit veroorzaakt onherstelbare waterschade en daar moet je natuurlijk niet aan denken! Denk je maar eens in hoe vaak jij je telefoon op tafel legt tijdens een borrel. Je let er onbewust niet op en voordat je het weet, ligt je telefoon op de grond. Dan is het te laat: scherm kapot! Zeker weten dat je dan denkt: had ik m’n toestel maar verzekerd! En dan hebben we het nog niet eens over diefstal gehad: in Nederland worden per maand ruim 5.000 telefoons gestolen. Verzeker jij je telefoon bij Klikzeker, dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Overigens is de keuze voor wel of geen diefstaldekking geheel aan jou.


Wat dekt een telefoonverzekering van Klikzeker?

Met een telefoonverzekering van Klikzeker is jouw toestel verzekerd tegen valschade, vloeistofschade, bedieningsfouten kortsluiting. Zoals gezegd is diefstaldekking een extra optie. Bovendien is je toestel wereldwijd gedekt tegen alle schade en bieden wij in alle gevallen snelle reparatie. Je schade meldt je online via ons formulier en je krijgt direct een verzendlabel voor één van onze reparatiecentra toegestuurd. Zo stuur jij je toestel snel en makkelijk naar onze partner waarna je het na reparatie weer op het door jouw gekozen adres terugkrijgt.


Voordelen van een Klikzeker-telefoonverzekering

Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar proberen we het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben jij op zoek naar een telefoonverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een Klikzeker-verzekering heb je geen papieren rompslomp, een betrouwbare klantenservice en een vaste looptijd. Bij Klikzeker kies je zelf je contractduur (1 of 2 jaar) en na verloop hiervan loop je geen risico op automatische verlenging. Vul je e-mailadres en serie-/IMEI of factuurnummer in, kies een betaalwijze en lees onze polisvoorwaarden goed door. Je krijgt direct een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten en je smartphone/gsm/telefoon is veilig!

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Verzekering voor
iPhone 7

vanaf  € 34,95

Nu iPhone 7 verzekeren

Verzekering voor
Samsung Galaxy S7

vanaf  € 34,95

Nu Samsung Galaxy S7 verzekeren

De voordelen van een Klikzeker telefoonverzekering

Snel geholpen

Schade aan je telefoon of diefstal meld je direct via onze website. Onze Klantenservice neemt je claim in behandeling en helpt je graag verder.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze toestel bescherming gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle Klikzeker telefoonverzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw smartphone verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Heb je een telefoon die je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via onze website. Het enige dat we van je nodig hebben zijn je naam- en adresgegevens en een serienummer. De rest wijst zich vanzelf.

Klikzeker - je telefoon eenvoudig online verzekeren!

Verzekeringen staan erom bekend vrij ingewikkeld te zijn. Niet bij Klikzeker! Verzeker je mobiele telefoon bij ons en je polis is zo geregeld. Je verzekerd je snel via onze website, hebt geen administratieve rompslomp meer (alles gaat via e-mail bij ons), wij bieden vaste looptijden en geen opzegtermijn. Klinkt dit goed? Verzeker jouw telefoon dan vandaag nog bij Klikzeker.

1. Verzekering uitzoeken

Kies het merk van jouw telefoon en geef de nieuwprijs aan. Kies een looptijd, met of zonder diefstaldekking en je bent klaar om je te verzekeren.

2. Gegevens invullen

Geef vervolgens je emailadres in gevolgd door het serie-/IMEI of factuurnummer van jouw telefoon - je ontvangt je polis direct per e-mail.

3. Verzenden en klaar

Controleer je gegevens, kies voor betalen en je product is, na betaling van de premie, direct verzekerd. Je ontvangt direct een e-mail.

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn nieuwe telefoon verzekeren?"

Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw smartphone en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om naast de standaard dekking tegen schade, te kiezen voor een diefstaldekking. Daarmee is jouw telefoon 100% verzekerd tegen alle risico´s. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. De verzekeringspolis sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van mijn Klikzeker telefoonverzekering?"

De telefoonverzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook wordt jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw telefoonverzekering - voordat deze afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Mijn smartphone is beschadigd. Wat moet ik doen?”

Een schade meld je makkelijk op onze website onder 'Schade melden'. Na het invullen van alle benodigde gegevens, ontvang je per e-mail een bevestiging plus verzendlabel. Hiermee stuur je jouw kapotte telefoon gratis ter reparatie naar één van onze reparatiecentra (de specifieke partner staat op het ontvangen verzendlabel). Uiteraard ontvang je je smartphone zo snel mogelijk in gerepareerde staat terug.
In geval van diefstal is de procedure grotendeels hetzelfde. In plaats van de reparatie voor jou te verzorgen, vergoeden wij in dit geval, over het algemeen, de kosten van de aanschaf van een vervangende telefoon. We houden je continu via e-mail op de hoogte van de status van jouw schademelding. Heb je toch nog vragen, dan kun je gratis contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice via telefoonnummer 0800 400 400 8.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Spalteholz,
Manager Klikzeker klantendienst

Betaalmethodes:

 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal
 • Sofortbanking
 • iDeal
Veilig kopen: