Onze verzekering partner:
 

Jouw verzekering voor tuingereedschap

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger
Voordeliger

Dit biedt de verzekering voor tuingereedschap van Klikzeker

 • Compleet verzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Gratis klantenservice
 • Diefstaldekking (optioneel)
Eenmalig
€ 19,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.3/5
Gemiddelde van 159 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de verzekering voor tuingereedschap:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het tuingereedschap (tijdelijk voor het opladen) verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker dekt ook deze schade.

Valschade

Je tuingereedschap raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker verzekering voor tuingereedschap is van toepassing als bijvoorbeeld het gereedschap gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Schade door derden

Jouw tuingereedschap raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij Klikzeker volledige dekking!

Vloeistofschade

Je tuingereedschap komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in de WC valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker tuingereedschapverzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw tuingereedschap als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je tuingereedschap beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Inbraak

Ook duur tuingereedschap is zeer geliefd bij dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw gereedschap verzekerd tegen het risico van inbraak.

Dat biedt de verzekering voor tuingereedschap van Klikzeker

Of het nu gaat om een grasmaaiers, zwembad bodemreinigers of bladblazers - tuingereedschap is vaak de trots van iedere hobbyist. In je eigen tuin worden ze regelmatig ingezet en verlichten voor veel tuinliefhebbers het werk aanzienlijk. Deste vervelender is het natuurlijk als door een ongeluk het gereedschap onbruikbaar wordt, vaak is het duur om een nieuw apparaat aan te schaffen of te laten repareren. Dankzij de verzekering voor tuingereedschap van Klikzeker blijf je niet alleen met de kosten zitten, met onze omvangrijke dekking krijg je een riante tegemoedkoming in de kosten bij total loss of kostenovername bij reparatie. Optioneel kun je ook nog een dekking tegen inbraak afsluiten zodat je 100% verzekerd bent.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz

Jouw voordelen bij een Klikzeker verzekering voor tuingereedschap.

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw tuingereedschap kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw apparaat verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw tuingereedschap verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. de het serienummer van jouw tuingereedschap nodig.

Zo eenvoudig gaat het met Klikzeker!

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. Klikzeker maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw tuingereedschap, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele inbraakdekking

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw tuingereedschap in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens., Kies je betaalwijze , Klik “aankoop afsluiten”., Jouw tuingereedschap is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn tuingereedschap verzekeren?"


Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tuingereedschap en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook optioneel te kiezen voor inbraakdekking, om jouw tuingereedschap 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.

"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn Klikzeker verzekering voor tuingereedschap?"

De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.

“Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn apparaat nog verzekeren?”

Je kunt apparaten tot maximaal 6 maanden na aankoop nog bij Klikzeker verzekeren, dit geldt ook voor tuingereedschap.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: