Onze verzekering partner:
 

Jouw verzekering voor verwarmingsapparaten

Volledig verzekerd. Eerlijke prijs. Vaste looptijd.

Hulp?
Verzekerd
Voordeliger
Voordeliger

Dit biedt de verzekering voor verwarmingsapparatenvan Klikzeker

 • Compleet verzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Gratis klantenservice
 • Diefstaldekking (optioneel)
Eenmalig
€ 19,95*
Incl. assurantiebelasting

SSL Protected

eKomi
Klikzeker verzekering
Beoordeling klanten 4.3/5
Gemiddelde van 159 beoordelingen

ecommerce europe trustmark

Thuiswinkel Waarborg

Geteste service en kwaliteit

Om de beste service te kunnen leveren aan onze klanten hebben we ons vrijwillig laten testen door verschillende onafhankelijke instanties. De resultaten spreken boekdelen!

Dit wordt gedekt door de verzekering voor verwarmingsapparaten:

 • Kortsluiting
 • Schade door vallen
 • Schade door derden
 • Vloeistofschade
 • Bedieningsfouten
 • Brand
 • Diefstal

Kortsluiting

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en het verwarmingsapparaat verbonden is aan een stopcontact. Klikzeker dekt ook deze schade.

Valschade

Je verwarmingsapparaat raakt beschadigd als het valt of hard in aanraking komt met een ander object. De Klikzeker verzekering voor verwarmingsapparaten is van toepassing als bijvoorbeeld het verwarmingsapparaat gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

Schade door derden

Jouw verwarmingsapparaat raakt door sabotage of vandalisme beschadigd? Ook in deze gevallen geniet je dankzij Klikzeker volledige dekking!

Vloeistofschade

Je verwarmingsapparaat komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat het in het bad valt, en daardoor werkt het nog maar in beperkte mate of helemaal niet. Met de Klikzeker verzekering voor verwarmingsapparaten ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost.

Bedieningsfouten

Of het nu door onhandigheid komt, onwetendheid of door een misverstand, als er schade ontstaat aan jouw verwarmingsapparaat als gevolg van een bedieningsfout, dan zorgt Klikzeker voor een oplossing.

Brandschade

Raakt je verwarmingsapparaat beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt Klikzeker je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Inbraak

Ook heaters en terrasverwarmers zijn zeer geliefd bij dieven. Als je bij Klikzeker de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van inbraak.

Dit biedt de verzekering voor verwarmingsapparaten van Klikzeker

Losse verwarmingsapparaten of heaters worden vooral in de (hobby) schuur vaak gebruikt als het buiten weer kouder wordt. Natuurlijk wil je desondanks lekker verder klussen maar niet in de kou. Het is dan ook jammer als door kortsluiting of waterschade de verwarming kapot gaat en je in de kou verder moet klussen. Voor zulke gevallen is er de Klikzeker verzekering voor verwarmingsapparaten, wij zorgen dat je het apparaat kunt laten repareren en niet zelf met de kosten blijft zitten. Zo zit je er snel weer warmpjes bij.

Dit kan ook interessant zijn voor jou

Allianz

Jouw voordelen bij een Klikzeker verzekering voor verwarmingsapparaten.

Snel geholpen

Schade of verlies van jouw verwarmingsapparaat kun je eenvoudig 24 uur per dag online melden. Wij zorgen meteen voor kostenovername bij reparatie of vervanging.

Complete dekking

Of het nu schade, een bedieningsfout of diefstal betreft, de reikwijdte van onze verzekeringen gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie.

Heldere voorwaarden

Alle Klikzeker-verzekeringen hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Je betaalt maar één keer en bepaalt zelf hoe lang jouw verwarmingsapparaat verzekerd is.

Eenvoudig afsluiten

Je kunt met slechts enkele muiskliks jouw verwarmingsapparaat verzekeren. We hebben van jou alleen maar je e-mail adres en bijv. de het serienummer van jouw verwarmingsapparaat nodig.

Zo eenvoudig gaat het met Klikzeker!

Vergeet alles wat je tot nu toe over verzekeren weet. Klikzeker maakt het je gemakkelijk: Géén papierwinkel, snel bestelproces, vaste looptijd en géén opzegtermijn. Zo ben je snel optimaal verzekerd en kun jij je weer bezighouden met de belangrijke dingen in het leven.

1. Verzekering uitzoeken

Kies jouw verwarmingsapparaat, geef de nieuwprijs aan, kies de gewenste looptijd en kies indien gewenst voor optionele inbraakdekking

2. Gegevens invullen

Voer het serie- of factuurnummer van jouw verwarmingsapparaat in. Vul tevens jouw e-mailadres in zodat we jou de polis kunnen toesturen.

3. Verzenden en klaar

Controleer ter afsluiting nog kort je gegevens., Kies je betaalwijze , Klik “aankoop afsluiten”., Jouw verwarmingsapparaat is direct verzekerd!

Veelgestelde vragen

"Hoe kan ik mijn verwarmingsapparaat verzekeren?"


Selecteer eenvoudig de prijsklasse van jouw tuingereedschap en de gewenste looptijd. Je hebt de mogelijkheid om, naast uitsluitend de bescherming tegen schade, ook optioneel te kiezen voor inbraakdekking, om jouw tuingereedschap 100% te verzekeren. Vervolgens hoef je tijdens de bestelprocedure alleen nog maar je persoonlijke gegevens, e-mail adres en het serienummer van het product in te voeren. Het verzekeringscertificaat sturen wij je vervolgens per e-mail toe.


"Wat is de looptijd van de overeenkomst van mijn Klikzeker verzekering voor verwarmingsapparaten?"


De verzekering loopt automatisch af aan het einde van de door jou gekozen looptijd. Je hoeft niet op te zeggen. Ook word jouw contract niet automatisch verlengd. Je kunt jouw verzekering - voordat hij afloopt - echter wel gemakkelijk online met nog eens 12 maanden verlengen.


“Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn apparaat nog verzekeren?”


Je kunt apparaten tot maximaal 6 maanden na aankoop nog bij Klikzeker verzekeren, dit geldt ook voor verwarmingsapparaten.

Mocht je nog vragen hebben?

Mijn team en ik beantwoorden ze graag.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betaalmethodes:

Veilig kopen: